Bu Banka, Petrol Ofisi İle Anlaştı! Depoyu 500 TL Daha Ucuza Fulleyeceksiniz!

Bu Banka, Petrol Ofisi İle Anlaştı! Depoyu 500 TL Daha Ucuza Fulleyeceksiniz!
Dünya çapında meydana gelen ekonomik krizin ülkemize yansımasıyla beraber akaryakıt fiyatları durmaksızın artmaya devam ediyor. Bu durum ise özellikle devamlı akaryakıt masrafı yapmak zorunda olan vatandaşlar açısından bütçelerde çok ağır yüklerin meydana girmesine sebep oluyor.

Akaryakıt masraflarının gitgide daha çok artmasına paralel bir şekilde bankalar tarafından çeşitli kampanyalar aracılığı ile bütçelerin rahatlatılmasına ilişkin çeşitli avantajlar hazırlanıyor. ING Bank, bu konuya özel bir şekilde hazırlamış olduğu son kampanya ile ING kredi kartı sahiplerine çok özel bir fırsat sunuyor. ING ile Petrol Ofisi arasında gerçekleştirilen anlaşmaya hükümleri gereğince 12 ay boyunca Petrol Ofisi istasyonlarından ING kredi kartı ya da Petrol Ofisi mobil ödeme sisteminin kullanılması ile 500 TL tutarında akaryakıt harcamazsın sözünün verilmesi ile beraber anında 500 TL ödül kazanılıyor.

ING Bank, Petrol Ofisi Harcama Sözünüze 500 TL Ödül Kampanyası Hazırladı

ING Bank bireysel kredi kartı sahiplerinin yararlanabildikleri bu kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Katılım sağlandıktan hemen sonra Petrol Ofisi mobil uygulamasına plaka ile kredi kartının tanınması ve akaryakıt ödemelerinin mobil uygulama yöntemi ile hızlı bir şekilde yapılması gerekir. Katılım sonrasında ise verilen harcama sözüne istinaden 500 TL tutarında ödül anında karta işleniyor.

ING Bank Petrol Ofisi Harcama Sözünüze 500 TL Ödül Kampanyasına Katılım Nasıl Yapılıyor?

Bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin öncelikli olarak ING Bank mobil uygulamasını kullanarak katılım yapmaları gerekiyor. Buna göre ING Bank mobil uygulamasında yer alan kampanyaları bölümünden ilgili kampanya bulunacak ve anında katılım gerçekleştirilecek.

Katılım gerçekleştirildikten sonra 12 ay boyunca 500 TL tutarında harcama sözü verilecek bu söz ile beraber 500 TL ödül anında kartı işlenecek.

Yönetici