Ziraat Bankası 20-40 Bin TL Arasında Nakit Vereceğini Açıkladı! 36 Ay Vadeli Olacak

Ziraat Bankası 20-40 Bin TL Arasında Nakit Vereceğini Açıkladı! 36 Ay Vadeli Olacak
Ziraat Bankası, resmi internet sitesinde, kredi notu düşük olan vatandaşlara gelir durumuna göre 20.000 TL ile 40.000 TL arasında krediye onay vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası, resmi internet sitesinde, kredi notu düşük olan vatandaşlara gelir durumuna göre 20.000 TL ile 40.000 TL arasında krediye onay vereceğini duyurdu. Son zamanlarda özellikle banka kredi notu düşük olan vatandaşlar ihtiyaç kredilerinde kullanmak isterlerse bankanın yaptığı kampanyalara göz atarak ihtiyaç duydukları takdirde kredi kullanabilirler.

Ziraat Bankası'nın ilk olarak emekli vatandaşlar için başlattığı bu kampanya, kredi notu düşük, sigortalı olarak çalışan ve son iş yerinde 3 aydır sigortası olan kişilere de veriliyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, kredi kullanmak istiyorsa Ziraat Bankası'nın kredi politikalarını incelemeli ve bu şekilde kredi başvurusu yapmalıdır.

Nasıl başvurulur?

ziraat.jpg

Ziraat Bankası aracılığıyla kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar, nakit ihtiyaçları olması durumunda bankanın resmi internet sitesinde yer alan kredi başvuru formunu doldurarak kredi başvurusunda bulunabilirler. Ziraat Bankası ihtiyaç kredisine başvuracak kişiler Kredi notu düşük ise bankalardan herhangi bir icra veya vekalet durumu olmaması gerekmektedir. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar ihtiyaç kredisi kullanmak isterlerse 5 dakika içerisinde hızlıca kredi alabilirler.

Mobil uygulama Başvurusu Yapmak Mümkün!

Ziraat Bankası mobil uygulaması üzerinden kredi başvurusunda bulunacak kişiler, bankanın internet bankacılığı şifresi ile bankadan mobil uygulamaya giriş yapıp burada Kredi hizmetine ve ardından ihtiyaç kredisine tıklayarak diledikleri limitlerde kredi kullanabilirler. buradan uygulama hizmeti. Ziraat Bankası bu şekilde yapılan başvurularda herhangi bir gelir belgesi olmaksızın ücretsiz ve anında kredi onayı sunmaktadır.

Emekliler ise kredi kullanmak istiyorlarsa Ziraat Bankası şubesinden emekli maaşı almaları gerekiyor. Emekli maaşınızı Ziraat Bankası üzerinden alıyorsanız, başvurumuzu yaparak hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Emekli maaşı alanlar kredi notu düşük de olsa kredi onayı alabilirler.