2023 Alfa Romeo Tonale SUV, takılabilir güçle piyasaya çıkıyor

2023 Alfa Romeo Tonale SUV, takılabilir güçle piyasaya çıkıyor
2023 Tonale, markanın BMW 1 Serisi ve Audi Q3'ü içeren kompakt SUV sınıfındaki ilk girişidir.

Tonale, Alfa Romeo'nun serisinde Stelvio'nun altında yer alıyor ve dört tekerlekten çekiş ile standart olarak gelecek ve 256 hp turbo şarjlı dört silindirli veya 30 adede kadar güç sağlayan 272 hp plug-in hibrit elektrikli güç aktarma organı seçeneği sunacak. genişletilmiş menzil kapasitesiyle birlikte kilometrelerce tamamen elektrikli sürüş. İsteğe bağlı bilgisayar kontrollü bir süspansiyon sistemi, gerektiğinde konfor ve yol tutuşunun bir karışımını sağlamak için sürüş kalitesini ayarlayabilir.

alfa-1.jpg

Uyarlanabilir hız sabitleyici ve otomatik acil durum frenleri de dahil olmak üzere eksiksiz bir elektronik sürücü yardım paketi dahildir, dur ve kalk özelliğine sahip Seviye 2 kısmen otomatik yardım sistemi ise isteğe bağlı olacaktır.

alfa-2.jpg

Tonale ayrıca, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto akıllı telefon entegrasyonunun yanı sıra Alexa'ya sahip bir dijital gösterge paneli ve 10.25 inç bilgi-eğlence sistemi ile donatılmıştır ve kablosuz güncellemeler aracılığıyla gelecekteki özellikleri ekleyebilecektir.

Tonale 2023'ün başlarında satışa çıktığında üç donanım seviyesi – Sprint, Ti ve Veloce – mevcut olacak. Fiyatlandırma açıklanmadı, ancak en yakın rakipleri 37.000 $ civarında başlıyor.