Avukatlar, davanın 'tek nedeni' Flores'in Teksaslı baş antrenör olarak işe alınmadığını söylüyor

Avukatlar, davanın 'tek nedeni' Flores'in Teksaslı baş antrenör olarak işe alınmadığını söylüyor
Flores'in avukatları, müvekkillerinin Houston Texans'ın baş antrenörü olarak bir konser vermenin tercih edildiğini söyledi.

Avukatları, eski Miami Dolphins baş antrenörü Brian Flores'in birkaç takıma karşı açtığı dava nedeniyle NFL'ye geri alınmadığını iddia etti.

Pazartesi günü yayınlanan bir açıklamada, Flores'in avukatları, müvekkillerinin Houston Texans'ın baş antrenörü olarak bir konsere çıkmayı tercih ettiklerini, ancak takımın savunma koordinatörü Lovie Smith'i en üst noktaya, Skor'a terfi ettirmeye karar vermesinin nedeninin dava olduğunu söyledi. bildirildi.

"Bay Flores, Teksaslıların Siyah bir baş antrenörü, Lovie Smith'i işe aldığını duymaktan mutlu, çünkü Bay Flores'in davasını getirmedeki amacı, Siyah ve azınlık adaylarına koçluk ve yönetici pozisyonları için değerlendirilmeleri için gerçek fırsatlar sağlamak. NFL," ifadesinde, Houston Chronicle'dan Brooks Kubena tweet attı .

Avukatlar daha sonra müvekkillerinin seçilmediği kararın Flores'in Dolphins, New York Giants ve Denver Broncos'a açtığı dava olduğunu özellikle iddia ettiler.

"Ancak, Bay Flores'in Teksaslıların baş antrenör pozisyonu için üç finalistten biri olduğunu ve büyük bir röportaj ve karşılıklı ilgiden sonra Bay Flores'in seçilmemesinin tek nedeninin açık olduğunu söylemeyi ihmal etmiş oluruz. NFL'deki ırksal eşitsizliğe karşı durma kararıydı."

c7e84af3-gettyimages-1345878351.jpg

Pazartesi günü, Teksaslı genel müdürü Nick Caserio, Smith'i "kanıtlanmış bir kazanan" olarak nitelendirerek işe alma kararını açıkladı.

Rapora göre Caserio yaptığı açıklamada, "[Smith] NFL'deki en saygın koçlardan biri ve yerleşik bir liderdir." Dedi. "Kanıtlanmış bir kazanan olan Lovie, yıllardır hem saha içinde hem de saha dışında oyuncu geliştirme yeteneğini gösterdi. Sayısız koç, yönetici ve oyuncuyla sayısız görüşme yaptık ve Lovie'nin hem liderlik hem de insan becerilerine sahip olduğu ortaya çıktı. bizi ileriye götürmek için alır."

Smith ayrıca geçen yıl 29. olan (32 takımın) takımı yeniden inşa etmeye hazır olduğunu belirten bir açıklama paylaştı.

ESPN'in bildirdiğine göre Smith, "Houston Texans'ın bir sonraki baş antrenörü olmaktan onur duyuyorum ve Nick ile çalışmaya devam edeceğim için inanılmaz heyecanlıyım" dedi . "Beni destekledikleri ve sevdiğim şeyi yapmaya devam etmeme yardım ettikleri için teşekkür edecek çok sayıda arkadaşım, ailem, takım arkadaşım ve koçum var, ki bu da oyuncuları eğitmek ve geliştirmek. Bu organizasyona ve bu şehre bir şampiyonluk geliştirmek için sahip olduğum sorumluluğu anlıyorum. Seviye programı. Çalışmaya ve birlikte oluşturmaya hazırım."

ESPN'in bildirdiğine göre, Teksaslıların eski teknik direktörü David Culley geçen ay, ilk işe alınmasından bir yıldan az bir süre sonra, takım sezonu 4-13 bitirdikten sonra, Jacksonville Jaguars ve Detroit Lions'ın sadece bir galibiyet önünde takım tarafından kovuldu. . Teksaslıların bu Nisan ayındaki 2022 draftında 3. genel seçime sahip olmaları bekleniyor.

Pazartesi günü Dolphins, Flores'in yerine San Francisco 49ers hücum koordinatörünü işe aldıklarını duyurdu.