İmamoğlu: "Vicdanlı Bir Şekilde Oy Kullanın"

İmamoğlu: "Vicdanlı Bir Şekilde Oy Kullanın"
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy'de açılan Kent Lokantası'nın açılışında önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, vatandaşları oy kullanmaya ve vicdanlarına göre hareket etmeye çağırırken, "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız" ifadesiyle dikkat çekti.

İmamoğlu'nun açılış öncesinde yaptığı konuşmada, "Aranızdaki herhangi birinizin oyuyla, benim oyum eşit. Sizin aranızdaki bir emekçi kardeşimle, genç öğrenci bir kardeşimle oyum eşit..." diyerek oy kullanmanın önemini vurguladı.

"Milletin vicdanı, milletin erdemi olmaya karar verecek bu 31 Mart'ta kullanacağınız oy, o kadar kıymetli ki… Size şöyle söyleyeyim: Aranızdaki herhangi birinizin oyuyla, benim oyum eşit. Sizin aranızdaki bir emekçi kardeşimle, genç öğrenci bir kardeşimle oyum eşit. Fabrikatörle memurun oyu eşit. Hepimizin oyu, eşit. Onun için herkes, kendi o güçlü oyunun hesabını yapacak. Ve ne yapacaksınız biliyor musunuz? Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız" sözleriyle de vatandaşları adil ve vicdanlı bir oy kullanmaya davet etti.