Michiganlı anne, SpongeBob SquarePants'ın kendisine 3 yaşındaki kızını öldürmesini söylediğini söyledi

Michiganlı anne, SpongeBob SquarePants'ın kendisine 3 yaşındaki kızını öldürmesini söylediğini söyledi
Televizyonda bunları söyleyen Sünger Bob'du. Kızına yaptığını yapmasaydı onu öldürürlerdi': Müfettiş

Bir çöp torbasının içinde bıçaklanmış halde bulunan Michigan'lı 3 yaşındaki bir kızın annesi, Sünger Bob'un ona onu halüsinasyonda öldürmesini söylediğini söylüyor.

Bilgiler, 4 Şubat'taki bir ön soruşturma duruşmasında bir Çocuk Koruma Hizmetleri müfettişi tarafından açıklandı. 22 yaşındaki Justine Johnson, 16 Eylül'de Sutton Mosser'ın ölümüyle ilgili olarak birinci derece çocuk istismarı ve ağır cinayetle suçlanıyor.

"Bana Sutton'ın başına gelenler sırasında neler olduğuna dair ayrıntıları hatırlamadığını, eroin çekilmesi nedeniyle halüsinasyonlar gördüğünü ve yaklaşık iki haftadır uyumadığını söyledi. kızının canını almasını söyledi yoksa onu öldüreceklerdi.Televizyonda bunları söyleyen Sünger Bob'du.Kızına yaptıklarını yapmazsa onu öldüreceklerdi.Korktuğunu söyledi. CPS müfettişi Ryan Eberline mahkemede söyledi. WNEM'e göre, Johnson ile 1 Ekim 2021'de bir hapishane röportajı gerçekleştirdi.

Polis, Michigan'ın kuzeyindeki Aşağı Yarımada'daki Iosco County'deki bir evde, içinden insan ayağı çıkıntılı bir çöp torbası bulunmasının ardından çağrıldı. Polis, çantanın Johnson'ın kızının cesedini içerdiğini söyledi.

Iosco İlçe Savcısı James Bacarella, kızın birden fazla bıçak yarası aldığını söyledi.

Muhtemel bir sebep beyanına göre, Johnson'ın kardeşlerinden biri, içinde çocuğun cesedi bulunan çöp torbasını buldu. WJRT-TV'nin bildirdiğine göre, yeminli ifade, bir gün önce Johnson'a çocuğunun nerede olduğunu sorduğunu ve Johnson'a işine bakmasını söylediğini belirtiyor.

Memurlar, Johnson'ı kızının cesedinin demiryolu raylarında yürürken bulunmasından saatler sonra buldu. Beyannameye göre, memurlara çocuğunun ölümü hakkında konuşmak istemediğini söyledi.

Sutton Mosser'ın ölümünden sadece iki gün önce üç yaşına bastığı bildirildi.

Johnson, birinci derece çocuk istismarı ve ağır cinayetle suçlanıyor. Davanın ön duruşması 28 Şubat 09:30'da yapılacak. Herhangi bir kefalet olmaksızın cezaevinde.

Associated Press bu rapora katkıda bulunmuştur.