Yay Burcunun Çok Sevilen ve Hiç Sevilmeyen 3 Özelliği!

Yay Burcunun Çok Sevilen ve Hiç Sevilmeyen 3 Özelliği!
Kendini beğenmişliğiyle dikkat çeken Yay burcu insanları, genellikle narsist özelliğiyle öne çıkar. Bu burcun en yaygın ve evrensel özelliği ise, hiçbir şekilde kısıtlanamayan ve özgürlükçü olmalarıdır. Merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Yay burcu insanları sanatsaldır yenir şeyler üretme konusunda güçlü bir arzuya sahiptir. Arkadaş canlısı bir mizaca sahip olan Yay burcu insanları geniş bir sosyal çevreye sahiptir ve başkalarını tanımaktan ve keşfetmekten hoşlanır. Ürettikleri ürünlere ve yaptıkları işe karşı her zaman titiz yaklaşırlar. Fakat bazen Yay burcu insanlarıyla etkili iletişim kurmak zordur çünkü eğer mutsuzsa bunu etrafına yansıtabilir. Ayrıca bazen diğer kişilerin bu ruh haline ayak uydurmasını bekleyecek kadar da bencil olabilir.

Bazen iletişimi zayıf olabilir

Yay bur insanları, insanlarla kendi ruh hali ve hislerine göre iletişim kurmaya devam etmek ister, yani bir sorun varsa bu iletişimi sürdürmek istemez. Sonuç olarak Yay burcu insanların bazen iletişimi oldukça zayıf olabilir. Ayrıca Yay burcu insanlar, kendisine bir Emir verildiğini düşünürse, o kişiden derhal uzaklaşacaktır.

Yay burcu kadınların genel özellikleri

Yay burcu kadınlar genellikle özgür ruhludur ve bir alana hapsolmak istemezler. Özel hayatlarında sürekli mücadele etmiş Yay kadınları için önemli olan tek şey özgürlükleri ve inançları olabilir. Herhangi bir şekilde özgürlüğü ve inancı tehlikeye atabilecek bir ayrıntı bile, biriyle bağları koparmak için yeterli sebeptir. Canlı bir sosyal hayat isteyen Yay kadınları için arkadaşlık ilişkileri de fazlasıyla önemlidir. Yay kadınları başarılıdır çünkü yaptıklarını tutku ve sevgi ile yaparlar. Başarı ise satır aralarında bile anlam arayan Yay kadınları için kolay değildir, çünkü birçok insan onları durdurmaya çalışır.

Yay burcu erkeklerin genel özellikleri

Yay burcu olan erkekler, Yay kadınları gibi oldukça keskin özelliklere sahiptir ve bu burca sahip erkekler, herhangi bir mesleği tutkuyla ve özgürce sürdürmek gibi belirli şeylerden hoşlanırlar. Etrafta patronluk görmekten hoşlanmayan Yay erkekleri, patronluk taslamaya çalışan insanlar tarafından itilip kakılmaktan da doğal olarak hoşlanmazlar.

Yay burcunun en sevilen 3 özelliği

1-Yeniliğe açık bir karakteri vardır.

2-En kötü durumda bile iyimser olabilir.

3-Her zaman sonuna kadar güvenilirdir.

Yay burcunun en sevilmeyen 3 özelliği

1-Çoğu zaman dikkatsiz olabilirler.

2-Bazı durumlarda kendilerinden beklenmeyen şekilde kaba olabilirler.

3-Bazı yönlerden savruk ve düzensiz olabilirler.