Yılmaz Özdil’den Flaş Açıklama! Aday Olursa Yıkar Geçer!

Yılmaz Özdil’den Flaş Açıklama! Aday Olursa Yıkar Geçer!
Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özdil, Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday gösterilmesi halinde farklı bir şekilde seçimi kazanacağını düşündüğü bir aday olduğunu ifade etti.

Lale Özcan Arslan’ın sorularını yanıtlayan Yılmaz Özdil, İYİ Parti lideri Merak Akşener’e Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olmama kararı aldığı için teşekkür etti.

Özdil, aday gösterilmesi halinde açık ara farkla kazanacak bir aday olduğunu belirtti. Bu kişinin toplumda karşılığı olduğunu ve seçimde yıkıp geçebileceğini dile getirdi.

Bunun yanı sıra aday olması halinde seçimi kesinlikle kaybedecek bir aday daha olduğunu, partilerin halkın istediği adayı göstermesi gerektiğini kaydetti.

İYİ Parti’ye Teşekkür

Yılmaz Özdil, parlamenter sistemden yana tavır alınmasından dolayı Meral Akşener ve İYİ Parti’ye teşekkür ettiğini belirtti.

Seçimde HDP Etkili Olacak

Özdil, HDP’nin yüzde 12-14 arasında oy alabileceğini ve bu oyların kemik olduğunu, belediye seçimlerini etkilediği gibi Cumhurbaşkanlığı seçimini de ciddi şekilde etkileyeceğini ifade etti.