Bahar Candan Kimdir?

Bahar Candan Kimdir?
İşte Benim Stilim yarışması ile adını duyuran Bahar Candan’ın kim olduğu, ne işle uğraştığı, babasının kim olduğu gibi sorular merak ediliyor. Peki, Bahar Candan kimdir? İşte detaylar…

Bahar Candan Kimdir?

17 Şubat 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Babası Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan’dır. Bahar Candan eğitimini Beykent Üniversitesi’nde Hukuk Fakültesi’nde sürdürüyor. Candan’ın kariyer hedeflerinin başında avukat olmak geliyor. 1.70 metre boyunca ve 58 kilo ağırlığında olan Bahar Candan’ı Türkiye, seneler önce katıldığı İşte Benim Stilim isimli yarışma programında tanıdı. Kendine has yapısı, söylemleri, giyinişi ve konuşma tarzı ile çok kısa sürede dikkat çekti.

bahar-candan-bakireyim-hamileyim.jpg

Instagram fenomeni olan Candan’ın 564 binden fazla takipçisi bulunuyor ve paylaşımları binlerce beğeni alıyor. Candan, müzik dünyasına adım attı. Dondurma Gibisin ve Dom Perignon parçalarını yayınladı. Her iki şarkı ile de uzun süre gündemde kaldı.

Bahar Candan’ın Babası Kimdir?

Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan, eğitimci bir kişidir. Bahar Candan, babası hakkında bir takım açıklamalarda bulunmuş, babasının muhafazakar ve dinini özgürce yaşayan bir kişi olduğunu söylemişti.

Lüks Yaşamı Dikkat Çekiyor

Sosyal medyayı çok sık kullanan Bahar Candan, kıyafetlerini, gezilerini, yediği yemekleri ve daha birçok şeyi sosyal medya hesabından paylaşıyor. Lüks yaşantısı hakkında konuşan Candan, “3 ayda 1 trilyonluk oluyorum” demiş, harcamalarını euro bazlı olarak gerçekleştirdiğini ve bunu Türkiye’de yaptığını söylemişti.

bahar-candan-ve-nihal-candan-dan-dudak-dudaga-poz.jpg