Diva vefat etti! Acı haber milyonları derinden sarstı

Diva vefat etti! Acı haber milyonları derinden sarstı
Hollywood'da kara listeye alınan Diva lakaplı ünlü oyuncu Marsha Hunt, 104 yaşında hayatını kaybetti. Pek çok gişe rekortmeni filmde yer alan başarılı aktris, sevenlerini derinden sarstı. İşte detaylar...

Ünlü oyuncu Marsha Hunt hayatını kaybetti. 104 yaşında aramızdan ayrılan efsane aktris, milyonlarca insanı üzüntüye boğdu!

Birçok filmde başrol oynayan dünyaca ünlü oyuncu Marsha Hunt 104 yaşında h/ayata g/özlerini yumdu. 20. yüzyılın ortalarında ABD’de başlayan komünistler için c-adı avı Hollywood’a da sıçramış ve Marsha Hunt, Hollywood tarafından kara listeye alınmıştı.

diva-2.jpg

Pride and Prejudice, Born to the West, Kid Glove Killer ve The Happy Time gibi filmlerin yıldızı olan oyuncunun Kaliforniya, Sherman Oaks’ta doğal nedenlerden dolayı h-ayatını kaybettiği açıklandı. Marsha Hunt kimdir? Hayatı boyunca aktivist olan Hunt,evsizler, dünyadaki açlık ve iklim değişikliğine dikkat çekmiş ve bu sorunların çözülmesi için çaba göstermişti. 1917 yılında Chicago’da doğan başarılı oyuncu 1935 yılında The Virginia Judge adlı filmle sinemaya ilk adımını atmıştı. 40’lı yıllara kadar ufak rollerde oynadıktan sonra Desert Gold filminye ön palana çıktı.Birçok filmde rol aldı Daha sonra arka arkaya birçok filmde başrol oynayan Hunt, aynı zamanda şarkıcılık ve modellik de yapmıştı.

diva-3.jpg

1940’lı yıllarda MGM’le anlaşıp 6 yıl boyunca firmanın kadrosunda filmlerde yer aldı. 1947 yılında Hunt ve senaris olan kocası Robert Presnell JR, ABD’de komünizmle bağları olduğunda şüphelenilen kişileri araştıran komite tarafından sorgulandı ve k-ara listeye alındı

Yönetici