Masumlar Apartmanı Neriman’ın İkizi Mi Var? İşte Dizide Şok Eden Gerçek

Masumlar Apartmanı Neriman’ın İkizi Mi Var? İşte Dizide Şok Eden Gerçek
Masumlar apartmanı heyecanı doruklara taşıyacak yepyeni içerikleri ile gelmeye devam ediyor. Özellikle Masumlar Apartmanı denildiği zaman öne çıkan karakterlerden biri olmayı başaran Neriman’ın ikizi mi var? Neriman ikizi kimdir? Diye merak eden dizi kolikler için işte detaylara yer vermiş olduk.

Masumlar Apartmanı Neriman karakterinin yıllar sonra hiç beklemediği bir durum ortaya çıktı. Öyle ki Neriman karakterinin yıllar sonrasında ise bir ikiz kardeşi olduğu öğrenildi. Neriman’a benzeyen ikiz kardeşinin de yıllar sonrası ortaya çıkması dizinin seyrinin farklı noktaya ulaşmasını sağlamış oldu. Ablasının baskılarından çok fazla sıkılan Neriman, hatta dizinin birkaç bölümünde bileklerine zarar vermişti.

Neriman İkiz Kardeşi Mi Var?

Masumlar apartmanı dizisinin son bölümlerinde ise dizi seyircilerini meraklandırmaya neden olacak son derece önemli gelişmeler yaşanmaya başlandı. Dizinin son bölümünde özellikle izleyicilerin bile beklemediği bir durum gün yüzüne çıktı. Masumlar Apartmanın psikolojik olarak sorunlu karakterlerinden biri olarak bilinen Safiye sürekli olarak kardeşlerine zulüm ediyordu. Onların yaşamlarında dayatmış olduğu psikolojik baskılar da daha da kötü bir hayatın içerisinde yer almalarına neden oluyordu. Hatta Safiye’nin baskılarının her geçen gün daha da fazla şekilde artmaya başladığını görmekteyiz.

Dizinin son bölüm itibariyle seneler sonra ölen ikiz bir kardeşinin olduğu fark edilir. Üstelik Neriman’in ikiz kardeşinin ismi ise Umut’tur. İkiz kardeşi her ne kadar ortaya çıkmış olsa da ölüm nedenin ne olduğu da araştırılan bir başka konu haline gelmiştir. Üstelik doktorlar tarafından ikizinin ölümüyle ilgili olarak yaşanan duruma ani bebek ölümü teşhisi koymuştur. Masumlar Apartmanında Heyecan Sürmeye Devam Ediyor

Temizlik hastası bir ablanın kardeşlerine yaratmış olduğu psikolojik sorunların yanı sıra her hafta dizi içeriğinde izleyicilerin de şaşkınlığına neden olacak gelişmeler yaşanmaya başlanıyor. Masumlar Apartmanı dizisinde ekranların en çok sevilen ve oyunculukları taktir toplayan isimler yer alıyor. Masumlar Apartmanı Neriman rolünü canlandıran kişi ise Gizem Katmer’dir.

En yeni bölümleri ile izleyicilere şok geçirmeye devam eden Masumlar Apartmanı dizisini hemen izlemeye bşlayabilirsiniz.

Yönetici