Amerikalı Rock Müzik Grubunun Solisti Taylor Hawkins Otel Odasında Ölü Bulundu!

Amerikalı Rock Müzik Grubunun Solisti Taylor Hawkins Otel Odasında Ölü Bulundu!
Müzik dünyası yeni güne üzücü bir haber ile uyandı. Amerika’nın en ünlü rock gruplarından birisi olan Foo Fighters’ın davulcusu ve aynı zamanda solisti olan Taylor Hawkins’in ölü bulunduğu haberi geldi.

Kolombiya’da bulunan ünlü rock solistinin, burada kaldığı bir otel odasında ölü bulunduğu aktarıldı. 50 yaşında olduğu bilinen sanatçının bu ayrılığının hayranları tarafından trajik ve zamansız bir kayıp olarak aktarıldığı söylendi.

Güney Amerika turnesinde yer alan Foo Fighters grubu ile geçtiğimiz günlerde San Isidro’da sanyeye çıkan sanatçı, Cuma gecesi de Kolombiya da sahneye çıkması bekleniyordu.

Otel Odasında Ölü Bulundu

Foo Fighters grubu resmi sosyal medya hesabından bu ani ölümle ilgili açıklamalarda bulundu. “Müzikal ruhu bulaşıcı gülümsemesi sonsuza dek bizimle yaşayacak” açıklaması yapıldı. Ayrıca bu zamansız ayrılık nedeniyle ailesi, çocukları ve eşinin mahremiyetine önem verilmesini rica ettikleri aktarıldı.

Ünlü solistin zamansız ayrılığının neden olduğuyla ilgili her hangi bir açıklama yapılmadı. Bu ani ölümün neden olduğu hakkında bir haber verilmedi. Grupta ki sanatçılardan birisi olan Dave Grohl ikinci kez müzik grubunda yer alan bir arkadaşının kaybına tanıklık etmiş oldu.

Grohl ilk olarak 1994 yılında intihar eden Kurt Cobain ile aynı grupta yer alıyordu. Nirvana grubunun en ünlü solisti olan sanatçı genç yaşta intihar ile müzik dünyasını yasa boğmuştu.

Taylor Hawkins Kimdir!

17 Şubat 1972 doğumlu olan oyuncu 1994 yılında ilk müzik kariyerine başlamıştır. Vokalistliğinin yanında bas gitar, gitar ve bateri çalma becerisine de sahip olan şarkıcı 1995 yılında kurulan rock grubuna 1997 yılında dahil olmuştu. Grupta birçok şarkıyı seslendiren sanatçı 11 albümün 10’unda yer alması ile dikkat çekiyordu.

2005 yılında Alison ile evlenmiş, bu evlilikten Oliver, Annabelle ve Everleigh olmak üzere üç çocuğa sahiptir. 2021 yılında aşırı dozda eroin kullanımı sebebiyle komada kalan solistin, 25 Mart 2022 yılında Bogota’da kaldığı otelde ne sebeple öldüğü hakkında herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor

Yönetici