Hayatın Keyfini Çıkaramayan Burçlar Belli Oldu! Bu Burçların Stres Yönetimi Sıfır!

Hayatın Keyfini Çıkaramayan Burçlar Belli Oldu! Bu Burçların Stres Yönetimi Sıfır!
Hepimiz zaman zaman stresle uğraşıyoruz ama burcumuz bu konuda rol oynuyor mu? Her burcun çeşitli stres yönetimi stratejileri vardır. Fakat bazı burçlar stres ile başa çıkamaz…

Boğa burcu

Boğa, güçlü bir iş ahlakına sahip çalışkan bir burçtur. Her şeyin kusursuz yapılmasını bekler. Ancak, tahmin edebileceğiniz gibi, bu zaman alır. Boğa başarısızlıktan korkar ve büyük bir projeye başlarlarsa hata yapmadan bunu yapmak için yeterli zamanları olmayacağından endişelenirler. Kimse Boğa'nın mükemmel olmasını beklemez fakat sürekli böyle hissettiği için stres olmaktan geri duramaz. Her şeyi ayrıntılı bir şekilde inceleyerek kendini gereksiz strese sokar. Başarısızlığın hayatın bir parçası olduğunu ve bir öğrenme deneyimi olarak görülmesi gerekir fakat Boğa burcu insanlar bu durumu yönetemiyor.

Yengeç burcu

Yengeç, başkalarının onları yanlış yorumlamaması için gerçek duygularının etrafında bir bariyer oluşturmaya meyillidir. Yengeç burcu insanlar negatif duygularının hayatlarına girmesine izin vererek büyük ve karmaşık bir stres durumuna neden olur. Aslında yapmaları gereken kendilerini stresten korumak için kendileri ile dürüst bir şekilde bağlantı kurmaktır. Kaliteli bir şekilde meditasyon yapmak fayda sağlayabilir.

Başak burcu

Başak problem çözme ve planlama konusunda asla ince noktaları düşünmeden karar vermez. Bir Başak için kendiliğinden gelişen olaylar, resmen bir korku filmi gibidir. Başkalarının sorunlarını çözmede başarılı olan Başak burçları stres yönetimi konusunda aynı şekilde başarılı değillerdir. Başaklar kendi zorluklarını çözmeye geldiğinde net bir çözüm bulamıyorlar. Başkalarının sorunlarını çözmeye çalışmayı bırakmaları gerekiyor. Ayrıca kendilerine bu kadar yüklenmeyi de bırakmalı ve strese davetiye çıkarmamalı.

Balık burcu

Balık burcu insanlar herkesin gözü üzerlerindeyken kendilerini savunmasız hissederler. Bir Balık, kişisel alanlarını oldukça korur ve başkaları tarafından ihlal edilmekten korkar. Zorluk, Balıkların genellikle kendilerini bu mahremiyet istilalarından nasıl koruyacaklarını bilmediklerine inanmalarıdır. Bu durumda streslerini kontrol edemezler ve bu durum fazlasıyla can sıkıcı bir hal alabilir. Aslında sadece kendilerine inanmaları gerekir. Diğer insanlardan gelen kötü enerjiyle nasıl başa çıkacaklarını daha iyi anladıklarında, daha az stresli hissedeceklerdir.

Yönetici