Changpeng Zhao Yine Spekülatif Bir Açıklama Yaptı

Changpeng Zhao Yine Spekülatif Bir Açıklama Yaptı
Binance CEO’su Changpeng Zhao, kripto borsasının dip fiyatlardan 101.266 BTC aldığına dair çıkan haberleri yalanladı.

Hafta sonu bazı haber sitelerinde Binance’in dipten yüksek miktarda Bitcoin alımı gerçekleştirdiğine dair haberler servis edilmişti. Changpeng Zhao, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Binance’in hafta sonu Bitcoin almadığını söyledi.

Bitcoin hafta sonu 20.000 doların altına sarktığında ortaya çıkan bu haberlerde, Binance’in soğuk cüzdanına yaklaşık 101.266 BTC aktarması dayanak gösterilerek en büyük kripto para borsasının BTC alımı yaptığı iddia edilmişti.

Binance CEO’su tarafından yapılan açıklamada ise Blockchain kayıtlarında görülen bu işlem reddedilmezken bunun Bitcoin alımına kanıt olmadığı dile getirildi.

screenshot.png

BTC işlemleri kullanıcılar tarafından gerçekleşti

Açıklamasını detaylandıran Changpeng Zhao, borsada kullanıcıların ortalamanın üzerinde kripto yatırmasından sonra BTC varlıklarının soğuk cüzdana aktarıldığını söyledi. Bu açıklamaya göre CZ, dolaylı olarak yapılan Bitcoin alımının kullanıcılar tarafından gerçekleştiğini söylüyor.

Bitcoin (BTC), hafta sonu işlemlerinde 17.000 dolar bandına kadar geriledikten sonra dipten önemli miktarda alımlar görüldü ve BTC’nin haftalık kapanışı 20.500 dolar seviyelerinde gerçekleşti. En büyük kripto para, sabah saatlerinde 20.000 dolar sınırında alıcı buluyordu.

Yönetici