PTT Yaptığı Duyuruda Nakit İhtiyaç Kredisi Vereceğini Açıkladı! Son Dakika 30.000 TL Ödeme Haberi

PTT Yaptığı Duyuruda Nakit İhtiyaç Kredisi Vereceğini Açıkladı! Son Dakika 30.000 TL Ödeme Haberi
PTT son dönemde tüketici kredileriyle gündeme geldi. PTT, anlaştığı özel bankalarla yapacağı Kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor.

PTT son dönemde tüketici kredileriyle gündeme geldi. PTT, anlaştığı özel bankalarla yapacağı Kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Kredi notunuzu dert etmeyin sloganı ile PTT ve aktif bankalar aracılığıyla ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz.

PTT, banka kredi notu düşük olan vatandaşlara ve bireysel müşterilere 30 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredilerinde hızlı kredi sonucu sağlıyor. Acil bir ihtiyacınız olduğunda PTT aracılığıyla nakit kullanmak istiyorsanız, PTT'nin anlaştığı Aktif Bank üzerinden n kolay kredi kampanyasına katılabilir ve bu şekilde kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Cep Telefonunuz Üzerinden Başvuru!

Cep telefonunuzdan sms ile ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak PTT şubelerine gitmeden 30.000 TL alıp almadığınızı görebilirsiniz. PTT şubelerine gitmeden başvuru yapacak kişiler bu bankadan emekli maaşı alıyorlarsa cep telefonlarının Mesaj kısmına PTT yazıp boşluk bırakarak t.c. ID numarasını yazarak 3050 numarasını gönderebilirsiniz.

3-bankadan-tek-tikla-hesabiniza-yatan-kredi-basladi-acil-ihtiyaci-olanlara-60-ay-vadeyle-verilec.jpg

Emekli aylığı almıyorsanız Kredi yazıp boşluk bırakın. Kimlik numaranızı yazıp 3050'ye göndermeniz gerekmektedir. Kendi cep telefonu numaranız üzerinden yapmış olduğunuz bu başvuru ile kısa süre içerisinde kredi değerlendirmesi yapılacak ve kredi sonucu göndermiş olduğunuz cep telefonuna gönderilecektir. 15 dakika içinde bir mesaj.

Kredi sonucu pozitif çıkan vatandaşlar, PTT şubesine gitmeden en yakın PTT şubesine gidebilecek veya iş veya ev adreslerinden kredi kullanabilecek. PTT ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenler de aktif bankanın resmi internet sitesi üzerinden başvurarak acil destek kredisi kampanyasına katılabilirler.