Türkiye'deki 5 Büyük Bankadan Vatandaşlara Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı! 10.000, 20.000, 30.000 TL anında nakit veriyor...

Türkiye'deki 5 Büyük Bankadan Vatandaşlara Müjde: Faizsiz Kredi Fırsatı! 10.000, 20.000, 30.000 TL anında nakit veriyor...
Garanti BBVA, İŞ Bankası, Akbank, QNB Finansbank ve Denizbank, dar gelirli vatandaşlara, emeklilere, kamu ve özel sektör çalışanlarına yönelik toplam 30.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu kampanya, ekonomik zorluklarla mücadele eden milyonlarca kişi için büyük bir fırsat olarak görülüyor.

Son zamanlarda Türkiye'de yaşanan ekonomik gelişmeler vatandaşların bankaların kredi kartı imkanlarına daha fazla yönelmesine neden olurken hemen ardından Merkez Bankası'nın almış olduğu faiz arttırımı kararının ardından bankaların kredi imkanları da vatandaşların cebini zor duruma soktu.

Vatandaşlar için bankaların kredi imkanlarını değerlendirirken en önemlisi düşük faizli olması olurken 5 bankadan müjdeli haber geldi. Dar gelirli vatandaşlara 5 bankadan faizsiz kredi imkanı tanınırken detaylar milyonlarca kişi tarafından merak konusu oldu. Bankalardan gelen son dakika haberi oldukça dikkat çekti.

FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR HANGİSİ?

5 bankadan gelen haber doğrultusunda emeklilere, kamu personellerine ve özel sektör çalışanlarına 30 bin liraya kadar faizsiz kredi verildiği açıklandı. Bankalar kampanya detaylarını resmi internet siteleri üzerinden yayınlarken detaylar şu şekilde yer aldı;

1. QNB FİNANSBANK FAİZSİZ KREDİ

QNB Finansbank tarafından gelen son dakika açıklamasına bakıldığında 20 bin TL nakit avans ve 10 bin TL kredi olmak üzere toplamda 30 bin lira kredi verileceği açıklandı. 30 bin lira 6 ay vade ile verilecek ve ayda geri ödeme 5 bin lira olarak yapılacak. Başvuru yapacak kişilerin daha önce QNB Finanbank'ta hesabı olmaması ve yeni hesabını mobil uygulama üzerinden, telefondan açması gerekmektedir.

2.AKBANK FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Akbank tarafından faizsiz kredi kampanyası verileceği açıklandı. Akbank tarafından gelen son dakika açıklamasında "Mobilden Akbanklı Olanlara Toplam 30.000 TL’ye Varan %0 Faiz! 10.000 TL 6 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 20.000 TL 6 ay vadeli taksitli avansı %0 faizle kullanmak için hemen şimdi mobilden Akbanklı ol" denildi.

3. DENİZBANK FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

Denizbank resmi internet sitesinden gelen açıklamada 20 bin TL'lik kredi ve 10 bin TL'lik faizsiz nakit avans verileceği bildirildi. Toplamda 30 bin liralık kredinin 6 ayda geri ödemesi her ay 5 bin lira olacak.

4. İŞ BANKASI FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

İŞ Bankası tarafından faizsiz 30 bin TL kredi verileceği belirtilirken "İşCep’ten İş Bankalı olanlar kazanıyor! Maximum Kart’ınızla 30.000 TL’ye kadar Faizsiz Taksitli Nakit Avans ayrıcalığına ek, hisse senedi işlemlerinizde 0,05% komisyon oranı fırsatı,1 yıl ücretsiz Havale/EFT, aidatsız kart imkanı ve size özel oranlarla vadeli TL mevduat hesabı ayrıcalıklarıyla İş Bankalı olmanın en hızlı ve en dijital yolu İşCep’te" denildi.

5. GARANTİ BBVA FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

"30.000 TL'ye Varan Faizsiz Kredi ve Taksitli Nakit Avans Kampanyası! Siz de Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olun, 10.000 TL’ye varan faizsiz kredi ve 20.000 TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatından yararlanın"

Yönetici