Matthew McConaughey, 'mavi veya kırmızı bayrak direğine' sıkıca 'tutunmanın' siyasette 'ileriye giden' yol olmadığını söylüyor

Matthew McConaughey, 'mavi veya kırmızı bayrak direğine' sıkıca 'tutunmanın' siyasette 'ileriye giden' yol olmadığını söylüyor
Kasım ayında Teksas valiliğine aday olmayacağını açıklayan McConaughey, pozisyonu düşünmesi için kendisine neyin ilham verdiğini hatırlattı.

ÖZEL: Matthew McConaughey siyasi hırslarına ara vermiş olabilir, ancak oyuncu hala siyasi arenaya girmeyi düşünüyor.

52 yaşındaki McConaughey, Fox News Digital ile yaptığı bir röportajda Teksas valiliğine aday olmayı düşünmesi için kendisine neyin ilham verdiğini kısa süre önce hatırladı.

Greenlights'ın yazarı, "Hey, biz ne yapıyoruz? Halk olarak, devlet olarak bize neler oluyor, nasıl geçiniyoruz, nerelerde ters gittik?" diye merak ederek. .

McConaughey, "Politikanın dünyadaki rolü nedir? Hala demokrasiye hizmet ediyor mu ki, bence Amerika'da olması gerektiği gibi," diye devam etti McConaughey. "İki partide çalışmak, değerlerin kaybolduğunu görmek, aslında, çünkü koridorun her iki tarafında, koridorun her iki tarafında insanları görmek yerine, mavi veya kırmızı bayrak direğine o kadar sıkı tutunuyorlar ki, tüm kimlikleri neredeyse bazen görünüyor. kendi vizyonlarının geçerliliği yerine diğerinin geçersiz kılınmasına dayanmak."

MATTHEW MCCONAUGHEY, TEXAS VALİLİ KAMPANYASINA KARŞI KARAR VERDİKTEN SONRA OFİS ÇALIŞMALARINI EKLEMEYECEK

Ancak, " Dallas Buyers Club " oyuncusu bu düşünce tarzının Amerikan siyaseti için "ileri" yol olduğuna inanmıyor.

"Artık biliyorum ve sanırım hepimiz biliyoruz ki, uzun vadede ilerlemenin yolu bu değil" dedi.

"Siyasetin dünyadaki rolü nedir? Amerika'da olması gerektiğini düşündüğüm demokrasiye hizmet ediyor mu?"

- Matthew McConaughey

Spekülasyonlar, McConaughey'nin şapkasını bir süre siyaset çemberine atma kararı etrafında döndü , ama sonunda buna karşı karar verdi.

Oyuncu , Kasım ayında paylaştığı bir videoda yayınlanmama kararını Twitter hesabından duyurdu .

McConaughey, "Son iki yıldır, ileriye dönük bu hayatta nasıl en faydalı olabileceğim sorusunun cevabı üzerinde çalışıyorum" dedi. "Kendime faydalı, aileme ve çoğu kişiye faydalı."

McConaughey, gelecekte olası bir siyasi koşuyu dışlamadı.

"Teksas'ın küçük Uvalde kasabasında doğan basit bir çocuk olarak, bir gün siyasi liderlik için düşünüleceğim hiç aklıma gelmedi" dedi. "Düşünmek için alçakgönüllü ve ilham verici bir yol. Aynı zamanda şu anda almamayı tercih ettiğim bir yol."

Şu anda McConaughey, Salesforce'un 2022 Super Bowl reklamında yer almak için hazırlanıyor. Spot, "yeni sınırın uzayda nasıl olmadığı, tam burada, Dünya gezegeninde olduğu" üzerine odaklanıyor.

Reklamda McConaughey'nin "Kaçma zamanı değil" dediği duyuluyor. "Anlaşma zamanı. Daha fazla ağaç dikme zamanı. Daha fazla güven inşa etme zamanı. Hepimiz için daha fazla alan yaratma zamanı. Yani diğerleri metaverse ve Mars'a bakarken, burada kalalım ve bizimkini geri yükleyelim. Evet. , iz bırakmanın zamanı geldi. Çünkü yeni sınır mı? Roket bilimi değil. Tam burada."