Packers'tan Aaron Rodgers, 2021 NFL MVP'si seçildi

Packers'tan Aaron Rodgers, 2021 NFL MVP'si seçildi
Bir MVP seçmeni, aşı tartışması nedeniyle Ocak ayında Rodgers'ı açıkça eleştirdi

Green Bay Packers oyun kurucu Aaron Rodgers , Perşembe gecesi Los Angeles'taki NFL Honors sunumunda NFL'nin en değerli oyuncusu seçildi ve lig tarihinde arka arkaya sezonlarda ödül kazanan beşinci oyuncu oldu.

38 yaşındaki Rodgers, dördüncü MVP ödülü için mükemmel normal sezon performansıyla Tampa Bay Buccaneers oyun kurucu Tom Brady'yi geride bıraktı ve Peyton Manning'in rekor beşinden sadece bir uzakta.

aaron-rodgers24.jpg

Rodgers, normal sezonda 13-4 gittikten sonra Packers'ı üçüncü NFC Kuzey şampiyonluğuna götürdü. O 40 touchdown, dört müdahale ve 69.2 oyun kurucu reyting için 4115 pas yarda toplam.

Tecrübeli sinyalci bu noktaya gelebilmek için hem saha içinde hem de saha dışındaki mücadelelerin üstesinden geldi. Packers'ın ön ofisini açıkça eleştirdikten ve taslak seçimlerindeki hayal kırıklığını dile getirdikten sonra emekli olmayı veya başka bir takıma katılmayı ima etti. Kasım ayında bir COVID-19 salgını sonrasında aşılanmadığı ortaya çıktıktan sonra kişisel sağlığı da bir tartışma konusu oldu.

Ocak ayında, MVP seçmenlerinden biri, Rodgers'ı saha dışındaki davranışları konusunda desteklemeyeceğini söyleyerek açıkça eleştirdi.

Chicago Football dergisinin editörü ve genel müdürü Hub Arkush, "Bence o kötü bir adam" dedi. Ligdeki en büyük pislik olup takımını, organizasyonunu ve hayran kitleni onun gibi cezalandırıp en değerli oyuncu olabileceğini düşünmüyorum.

Rodgers, Arkush'u "tam bir serseri" olarak nitelendirerek karşılık verdi ve onunla olan sorununun aşı durumu olduğunu ekledi.

Sezonu bir tümen turu çıkışıyla şaşırtıcı bir şekilde sona erdikten sonra, Rodgers geleceği hakkında ne yapacağına karar vermeden önce zaman alacağını söyledi. Ancak Packers örgütü bunu açıkça ortaya koydu: onu geri istiyorlar.