Erkan Petekkaya Bile Diziyi Kurtaramadı! Kırmızı Oda Ekranlara Veda Ediyor!

Erkan Petekkaya Bile Diziyi Kurtaramadı! Kırmızı Oda Ekranlara Veda Ediyor!
TV8'de ilk yayınlandığında aldığı mükemmel reytinglerle büyük ilgi gören Kırmızı Oda'dan üzücü bir haber geldi. Binnur Kaya'nın başrolünde yer aldığı Kırmızı Oda dizisi iptal edildi. Diziye veda eden ve ardından son bir hamleyle geri dönen Erkan Petekkaya, diziyi kurtaramadı. Kırmızı Oda’nın hangi tarihte ve hangi bölümüyle biteceği haberimizde…

Kırmızı Oda Dizisinin Konusu Nedir?

Psikiyatri kliniğindeki doktorların ve onlara başvuran hastaların deneyimleri, gerçek hayatta yaşanmış ve artık hayatlarında bir tıkanmaya neden olan, dramatik bölümlerin canlandırıldığı Kırmızı Oda dizisinin senaryosu gerçek hikayeler üstünden yazılmıştır. Kırmızı Oda dizisinde izleyicinin karşılaşacağı her bir yaşam öyküsünün altında yatan korkular, acılar, sevinçler, mutluluklar ve hüzünler incelenirken, kapalı kapıları aralayarak izleyicinin kendinden de bir parça keşfedeceği bir dizi olmayı başarmıştır. Kırmızı Oda, psikiyatri kliniğine gelen hastaların konuşmaya korktukları sırları anlatırken, seyircinin o hikayelerde kendi bugünü, geçmişi ve geleceğinin izlerini fark ederek hayatlarını sorgulayacağı etkileyici bir psikolojik dram dizisidir.

Ünlü oyuncu Binnur Kaya'nın bir psikoloğu canlandırdığı TV8 sansasyonel dizisinden Kırmızı Oda hayranlarını rahatsız edecek bir konuyla gündeme geliyorı. Kısa bir aradan sonra Kırmızı Oda dizisi yeniden başlamıştı. OGM Pictures dizisinde tüm senaryo revize edilmiş, geçen sene popüler olan Erkan Petekkaya'nın olduğu kısımlar yeniden işlenmişti.

Reytinglerdeki eski parlak dönem, yazılan dramatik sahnelere rağmen geri gelmedi. Ayrıca bugün beklenen karar verildi.

Güçlü reytingleri nedeniyle salgın döneminde fazlasıyla dikkat çeken Binnur Kaya’lı Kırmızı Oda artık yayında değil. Sevilen dizi 61. bölümde sona erecek.

Kırmızı Oda Son Bölümde Neler Oldu?

Dara annesinin durumunun hızla ilerlemesine rağmen kendisi yerine abisi Arda'yı hatırlamayı seçtiği için üzgündür. Dara, yaşadığı acıyı anlattıktan sonra Doktor Hanım ile mutluluğu yeniden tanımlamaya başlar. Mutluluk yolunda ilerlemek istemesine rağmen, Dara'nın babasının terk edilmesinin üzüntüsü onu bir kez daha mutsuzluğa mahkum eder.

Sinirlerine hakim olamayan Sadi, babasının avukatı Nazgül'ün kardeşi Seda ile görüşmesi sonrası bu öfkeyle Kırmızı Oda'ya gelir. Sadi ne derse desin babasına olan nefretini bir türlü yenememektedir.