Kerem Bürsin’in Başrol Olduğu Yaşamayanlar Dizisi Portekiz’de Rekor Kırdı! Dizi Daha Önce Türkiye’de Tutmamıştı!

Kerem Bürsin’in Başrol Olduğu Yaşamayanlar Dizisi Portekiz’de Rekor Kırdı! Dizi Daha Önce Türkiye’de Tutmamıştı!
Sevilen yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin uluslararası başarılarına bir yeni başarı daha ile ekledi. Yakışıklı oyuncunun başrolünü üstlendiği ve ortak yapımcılığını üstlendiği Yaşamayanlar dizisi, Portekiz'de en çok izlenen korku dizisi oldu ve rekor kırdı. Tüm detaylar haberimizde…

2018 yılında çekilen ve BluTV'de yayınlanan Yaşamayanlar dizisi Portekiz'de büyük ilgi gördü. Dizi Portekiz’de yayınında, %62,4 gibi bir oran elde ederek ülkenin korku türünde en çok izlenen dizisi oldu. Kerem Bürsin'in uluslararası itibarı şüphesiz başarının önemli bir parçasıydı. Dizide başrol olarak rol alan Kerem Bürsin aynı zamanda ortak yapımcıydı. Sekiz bölümden oluşan dizinin oyuncu kadrosunda Birkan Sokullu, Elçin Sangu ve Selma Ergeç gibi usta isimler de yer aldı.

Kerem Bürsin, dizinin Netflix’te yayınlanması için çabalamıştı

Aslında Yaşamayanlar dizisi Türkiye'de pek ilgi görmemişti. Dizi, Kerem Bürsin tarafından Netflix'te yayınlanması için fazlası ile çalışılmış ancak Bürsin bu konuda başarılı olamamıştır. Yaşamayanlar dizisinin dikkat çeken bir diğer özelliği de Türkiye'de çekilen ilk vampir dizisi olmasıydı. Ülkemizde pek ilgi görmeyen projeyle ilgili olarak yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, aslında yapımcı olarak elinden gelenin fazlasını yapmıştı. Yaşamayanlar adlı dizinin senaryosunu Şamil Yılmaz'ın yazdığı bilinirken, dizinin yönetmenliğini de ödüllü yönetmen Alphan Eşeli'nin yaptığı biliniyor.

Yaşamayanlar dizisinin konusu nedir?

Yaşamayanlar adlı TV dizisinin konusu da çok konuşulmuştu. Mia, kendisini vampire dönüştüren vampir Dmitry'yi öldürmek ve tekrardan insan olmak için İstanbul'a gider. Ancak kadim şehir İstanbul'un onun için başka fikirleri vardır. Mia kendini iyiyle kötüyü, aşkla nefreti, yaşamla ölümü birbirine bağlayan sürükleyici bir hikayenin tam olarak merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edecek karakterler ise karanlık ve yakışıklı Karmen, sır gibi bir geçmişi olan savaşçı Numel ve İstanbul'un kenar mahallelerinde vampirlerle savaşan avcılardır. Daha da önemlisi, insanlarla vampirler arasında büyük bir savaş çıkmak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise, Büyük Savaş başladığında hangi tarafta savaşacağına karar vermek olacaktır. Ayrıca dizinin görüntü yönetmeni Tariel Meliava, izleyiciyi bu esrarengiz ve büyüleyici ortama çeken görüntülere imza atıyor.