Reyting Rekortmeni Olan Dizi Ekranlara Veda Ediyor! Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Beklenen Final Günü Belli Oldu!

Reyting Rekortmeni Olan Dizi Ekranlara Veda Ediyor! Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Beklenen Final Günü Belli Oldu!
Bir Zamanlar Çukurova dört sezondur ATV ekranlarını kasıp kavuran bir dönem dizisi olarak finale ulaştı. Bir Zamanlar Çukurova’nın son detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde…

Yayında olduğu günden beri ATV'nin en iddialı dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova, her bölümüyle izleyicinin ilgisini çekmeye devam ederken sevenlerini çok şaşırtan bir gelişme yaşandı. Yeni sezonda bomba gibi bir çıkış yapıp tüm dikkatleri üzerine çeken dizinin son detaylarını en ince ayrıntısıyla sizin için araştırdık.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümlerinde ayrılıklar sürerken, izleyicilerin hikayenin devamına dair beklentisi fazlasıyla arttı. Son olarak Saniye karakterini ustalıkla canlandıran Selin Yeninci ve Gülten'i canlandıran Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda eden karakterler arasında yer aldı.

Başrollerini Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı dönem dizisinde ayrılıklar bitmek bilmiyor. Diziyi sevenler ayrılıklara fazlasıyla şaşırırken dizinin gidişatı hakkında da beklentiye giriyorlar.

Kimler Ayrılmıştı?

Murat Ünalmış, Hande Soral, Melike İpek Yalova, Kerem Alışık ve Esra Dermancıoğlu, Geçen sezondan bu yana Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan sevilen ve başarılı isimlerdi.

Bir Zamanlar Çukurova’da yaşanan final gibi ayrılıklar devam ederken dizi sağlam adımlarla ilerlemeye devam ediyordu, fakat gündeme bomba gibi bir iddia geldi.

Dizi Hakkında Bomba İddia

Bir Zamanlar Çukurova dizisi hakkında yeni bir iddia patlak verdi. Her bölümüyle Perşembe akşamlarına damgasını vurarak sevenlerini mutlu eden dizi için atılan iddia üzerine Bazı sosyal medya kullanıcıları, "O kadar erken olmamalı" diye isyan etti.

Gelen haberlere göre Bir Zamanlar Çukurova dizisi sezon finali ile izleyicilerine veda edecek.Yeni gelen başarılı oyuncularla bir sezon daha devam etmesi beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizisi sezon finali yerine direkt final yapacak.

Bu iddianın ardından popüler dizinin bitimine kadar çok sayıda ayrılık yaşanacağı tahmin edildi. Ancak Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yapımcıları ve dizide başrolleri canlandıran oyunculardan henüz bir açıklama yapılmadı. Bir Zamanlar Çukurova'nın 123. bölümü Perşembe akşamı ATV'de ekrana gelecek.