Sadakatsiz Dizisinde Asya’ya Büyük Oyun Oynandı! Gönül Bu Sefer Gerçekten Çok İleri Gitti! Dizinin Sevenleri Gönül’e Ateş Püskürdü!

Sadakatsiz Dizisinde Asya’ya Büyük Oyun Oynandı! Gönül Bu Sefer Gerçekten Çok İleri Gitti! Dizinin Sevenleri Gönül’e Ateş Püskürdü!
Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz’in 50. bölümü 23 Şubat Çarşamba günü yayınlandı. Haluk Güçlü'nün hayatını kaybetmesinin ardından değişen dengeler ve suçlamalar nedeniyle İngiltere'ye taşınmaya karar veren Aras ve Asya, bir an önce gitmek için büyük bir çaba gösterdiler. Merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

Ayrıca Gönül'ün komplosu Asya'yı zor duruma soktu. Asya'ya oynanan oyun sosyal medyada büyük tepki çekti. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş'in yer aldığı dizide heyecan hız kesmeden devam ediyor.

Derin Volkan’ın yanına taşındı

Sadakatsiz dizisinin bir önceki bölümünde, Gönül evden ayrıldığını ve Derin'in de Volkan'ın evine taşınması gerektiğini söylemişti. Derin daha sonra yeniden barıştığı Volkan ile yeni bir hayata başladı ve Asya'yı asla hayatında istemediğini söyledi. Haluk Bey'in miras yönetimini devralan Volkan ise, Asya'yı hala unutamadı.

Asya ve Aras İngiltere’ye taşınma kararı aldı

Bu sırada kendilerine yöneltilen suçlamalardan bıkan Asya, Aras'ın İngiltere'ye taşınma teklifini kabul etti. Asya, bu durumu oğlu Ali’ye de anlattı ve onun da gelmesini istedi. Fakat Ali bu teklifi kabul etmedi ve Asya oğlunun bu kararına saygı duydu. Derin, Ali'nin onlarla birlikte yaşayacağını öğrendiğinde hoşnutsuzluğunu dile getirdi ve istemediğini söyledi. Volkan, oğlunu terk etmeyeceğini söyledi ve konuşmayı sonlandırdı. Ali, babası ve Derin'in kavgasını duyunca gözyaşlarına boğuldu.

Gönül’ün büyük oyunu

Aynı anlarda Bahar ve Melih'in evine taşınan ve Asya’ya komşu olan Gönül, Asya’yı ve hayatını izlemeye başlar. Gönül, Ceren'i de kullanarak eşinin intikamını almak için bir plan yapar. Gönül, bir aileyi hastaneye gönderdikten sonra test sonuçlarını manipüle eder ve Asya'nın yanlış teşhis koymasına neden olur.

Selçuk Aras’ın evine saldırdı

Selçuk, Aras'ın gideceğini öğrendiğinde, babasının ölümüyle sarsıldığı için intikam duygusuyla doldu. Selçuk, Aras'ın evine vardığında, evi yakmaya kalkışmadan önce elindeki taşlarla pencereleri kırdı. Yangını hemen söndüren Aras, İngiltere’ye gideceği için şikayetçi olmamayı seçti. Durumu Nil'e ileten Asya, Selçuk tarafından tehdit edildi. Selçuk'un karşısına çıkan ve "Çocuğunu babasız bırakmayacağım" diyen Aras, kendisinin de Selçuk gibi Haluk Bey tarafından babasız bırakıldığını hatırlattı.