Mustafa Üstündağ, "Ben Bu Cihana Sığmazam" ile Ekranlara Geri Dönüyor

Mustafa Üstündağ, "Ben Bu Cihana Sığmazam" ile Ekranlara Geri Dönüyor
"Kurtlar Vadisi"nde canlandırdığı Muro karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Mustafa Üstündağ, uzun bir aradan sonra "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisine "Behçet Şavlı" rolüyle dönüş yapıyor. Üstündağ'ın yeni karakteri, dizinin hikayesine yeni bir soluk getirecek.

Atv'de yayınlanan yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisinin oyuncu kadrosuna Mustafa Üstündağ da dahil oldu.

MAFYA ROLÜYLE DÖNÜŞ YAPIYOR

Mustafa Üstündağ, dizide Behçet Şavlı karakterine hayat verecek. Oyuncu, 20 Şubat Salı günü yayınlanacak bölümde izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, özellikle Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Muro karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştı.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ HAKKINDA

Mustafa Üstündağ 11 Şubat 1977'de Mersin'de hayata gözlerini açmıştır. Mustafa Üstündağ 43 yaşında Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi alan oyuncu Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev almıştır. Pervasız Tiyatro'da devam etmiştir. Atv'de yayınlanan Yersiz Yurtsuz dizisinde Ferdi Tayfur'un oğlunu, Zincirbozan filminde ülkücü Talat'ı oynamıştır. Zeynep'in Sekiz Günü'nde Ali rolüyle bir üçkâğıtçıyı canlandırmıştır. Kurtlar Vadisi Pusu adlı televizyon dizisinde Muro karakterine hayat vermiştir. Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine adlı filmde büyük ilgi görmüştür. 2017 yılında konuk oyuncu olarak Çukur dizisinde Kahraman Koçovalı karakterini oynamıştır. 2018-2020 yılları arasında da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Boran Kayalı karakterine hayat vermiştir.

Yönetici