Serdar Ortaç, Onur Özdemir, Cem Adrian İzmir Enternasyonal Fuarı’nda sahne aldı

Serdar Ortaç, Onur Özdemir, Cem Adrian İzmir Enternasyonal Fuarı’nda sahne aldı
İzmir Enternasyonal Fuarı, üçüncü gününde de unutulmaz bir eğlence ve kültür şölenine ev sahipliği yaptı. Çim Konserleri Sahnesi'nde Serdar Ortaç, Rock&More Sahnesi'nde Onur Özdemir, Mogambo Geceleri'nde Cem Adrian sahne aldı. Ayrıca, Atatürk Açık Hava Tiyatrosu'nda Uğur Aslan'ın "Afara" gösterisi izleyicilerle buluştu.

İzmir Enternasyonal Fuarı, "Gençlik" temasıyla düzenlenen ve Avrupa Gençlik Başkenti finalistliğiyle öne çıkan bir etkinlik olarak sürdürülüyor. Fuarın vazgeçilmezlerinden olan Çim Konserleri Sahnesi'nde Türk pop müziğinin ünlü ismi Serdar Ortaç, sahne aldı. Serdar Ortaç, seyircilerle sık sık iletişim kurarak, sağlığına kavuştuğunu ve bu konserin son konseri olduğunu belirtti. Konser alanı tıklım tıklım dolarken, fuar ziyaretçileri Serdar Ortaç'ın hit şarkılarına eşlik etti. Serdar Ortaç, 1994'ten bugüne kadar olan şarkılarını yaklaşık 2,5 saat boyunca seslendirdi. Çim Konserleri Sahnesi'nde, önümüzdeki günlerde Volkan Konak, Sibel Can, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Funda Arar, Athena, Tan Taşçı ve Haluk Levent gibi ünlü isimler sahne alacak.

Rock&More Sahnesi'nde ise Aşkın Olayım'ın söz yazarı ve bestecisi Onur Özdemir, popüler şarkılarını seslendirerek büyük beğeni topladı. Rock&More Sahnesi'nde, ilerleyen günlerde Mary Jane, Eypio, Mavi Gri, Ufuk Beydemir ve Mengene gibi sanatçılar sahne alacak.

Mogambo Geceleri'nde ise Cem Adrian sahneye çıktı ve kendi eserlerini ve sevilen şarkıları seslendirdi. Fuar boyunca Mogambo Geceleri'nde Ayta Sözeri, Emre Altuğ, Fatih Erkoç, Yaşar, Birsen Tezer ve Hüsnü Arkan gibi sanatçılar da sahne alacak.

Ayrıca, Atatürk Açık Hava Tiyatrosu'nda Uğur Aslan'ın "Afara" gösterisi büyük ilgi gördü. Tiyatro etkinliklerinde ise Sunay Akın & Nihat Sırdar'ın "Sivrisinek Dedin De Aklıma Geldi" gösterisi ve Kaan Sekban'ın "İlerler Temiz" gösterisi izleyicilerle buluştu.

İzmir Enternasyonal Fuarı, 10 Eylül tarihine kadar İzmirlileri teknoloji, ticaret, kültür, sanat ve eğlence dolu etkinliklerle ağırlayacak. Fuar giriş ücretleri 13 TL tam, 5 TL öğrenci olarak belirlendi. Fuar, her gün 16.00 - 23.00 saatleri arasında Kültürpark'ın tüm kapılarından giriş-çıkış yapılabilecek.