Ünlü Oyuncu Songül Öden, Kızı Larin'in Doğum Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı

Ünlü Oyuncu Songül Öden, Kızı Larin'in Doğum Fotoğrafını İlk Kez Paylaştı
Ünlü oyuncu Songül Öden, hayatının en mutlu anlarından birini takipçileriyle paylaştı; kızı Larin'in doğum fotoğrafını "Ömrümün en güzel doğum günü hediyesi" notu ile sosyal medyada yayınladı.

Ünlü oyuncu Songül Öden, anne olmanın verdiği mutluluğu takipçileriyle paylaşarak kızı Larin'in doğum fotoğrafını sosyal medyada ilk kez yayınladı. 2020 yılında iş insanı Arman Bıçakçı ile dünyaevine giren Öden, geçtiğimiz ay bebek sahibi olmanın sevincini yaşadı.

Doğum Anının Paylaşımı

Öden, bu özel anı "Ömrümün en güzel doğum günü hediyesi" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncu, yaklaşık 20 gün önce "tam zamanlı bir işe girdiğini" belirterek, güzel mesajlar ve iyi dileklere cevap veremediği için takipçilerinden özür diledi. Öden, aldığı destek ve iyi dilekler için teşekkürlerini iletti ve "Çevremde binlerce güzel insanla sarmalandığım için şükürler olsun" ifadelerini kullandı.

foto-fu7m.webp

Songül Öden ve Arman Bıçakçı çiftinin kızları Larin'in doğumu, ünlü oyuncunun hayatındaki yeni bir başlangıcı simgeliyor. Öden'in bu mutlu haberi sosyal medya üzerinden paylaşması, hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı.

Yönetici