Ünlü Dergi Erdoğan’ın Yerine Gelecek İsmi Açıkladı!

Ünlü Dergi Erdoğan’ın Yerine Gelecek İsmi Açıkladı!
Dünyaca ünlü Foreign Policy dergisi çok dikkat çeken iddialar ortaya attı. Dergi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’ye liderlik yapamayacak kadar hasta olduğunu ileri sürdü. Ayrıca Erdoğan’ın yerine gelebilecek ismi de açıkladı.

Foreign Policy’nin iddiaları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oldukça hasta olduğu ve liderlik yapmayacağı yönünde. Erdoğan’ın yeniden seçilmek için aday olamayacak kadar hasta olduğu ifade edildi. Dergi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın basına yansıyan görüntüleri üzerinden değerlendirmelerde bulundu. Bazı videoların Erdoğan’ın sağlığı hakkında ciddi bilgiler verdiği belirtildi.

cumhurbaskani-erdogan-soylemeye-gonlum-razi-14340191-407-amp.jpg

Bir videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın merdivenleri çıkmak için eşinden yardım aldığı bir başka videoda da Anıtkabir ziyaretinde ayaklarını sürüyerek yürümekte güçlük çektiği iddia edildi. Temmuz ayında yayınlanan bayram videosunda da bayram selamı verdiği sırada konuşmakta zorlandığı dile getirildi.

Erdoğan’ın Rakipleri

İstanbul Belediye Başkanlığı seçimlerinde AKP adayını 2 defa mağlup ederek seçilen Ekrem İmamoğlu, dergi tarafından ‘zorlu bir politikacı’ olarak gösterildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İYİ Parti lideri Meral Akşener’de ciddi rakipler.

Olası Adaylar; Fidan, Soylu ve Akar

Foreign Policy, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hasta olduğunu iddia ederek Erdoğan’ın yerine geçebilecek muhtemel adayları da açıkladı.

021020211344447585344.jpg

MİT Başkanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın Erdoğan’ın yanındaki güçlü isimler olduğu ancak Milli Savunma Bakanı Akar’ın liderlik için en uygun konumda olduğu ifade edildi.