Çukur’un Kardeş Dizisi Üç Kuruş Başlıyor!

Çukur’un Kardeş Dizisi Üç Kuruş Başlıyor!
Çukur dizisinin kardeşi olarak nitelendirilen Üç Kuruş dizisinden ilk fragman geldi. Show TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi pazartesi günleri reyting savaşı verecek.

Ay Yapım’ın hazırladığı Üç Kuruş dizisinden ilk fragman geldi. Show TV’nin yeni dizisi olan Üç Kuruş, yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çukur’un kardeşi olarak nitelendiriliyor.

Dizinin başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Nesrin Cavadzade, Ekin Koç, Aslıhan Malbora gibi isimler yer alıyor. Üç Kuruş dizisi polis, mafya ve seri katil ekseninde yaşanacak olayları ekranlara taşıyacak.

Murat Uyurkulak ve Damla Serim’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Sinan Öztürk yapıyor. Öztürk, İçerde ve Çukur dizilerinde de yönetmenlik yapmıştı.

Dizinin merakla beklenen ilk fragmanı da yayınlandı. Organize Şube’den komiser Efe ve Roman mafya lideri Kartal, fragmanda karşı karşıya geliyor. Dizinin aksiyon dozunun yüksek olması bekleniyor.

Üç Kuruş Dizisi Konusu

Bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı, renkli ve bir o kadar da serttir. Mafya lideri Kartal, bir nevi mahallenin koruyucusudur. Organize Şube’nin cesur komiseri Efe ile Kartal’ın bir cinayet vakasını aydınlatmak için girdikleri yollar yeni maceralara kapı açacaktır.

Üç Kuruş yakında Show TV ekranlarında.

3-lefg.jpg