Kurtlar Vadisi Erhan Son Haliyle Şaşırttı!

Kurtlar Vadisi Erhan Son Haliyle Şaşırttı!
Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi’nin Erhan’ı Erhan Ufak, son imajı ile şaşırttı. Kurtlar Vadisi dışında herhangi bir projede yer almayan Ufak’ın hakkında merak edilenler şu şekilde…

Yayınlandığı dönemde milyonları ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi dizininin Erhan’ı Erhan Ufak, diziden sonra hiçbir projede yer almadı. Ufak, dizide Necati Şaşmaz, Selçuk Yöntem, Oktay Kaynarca gibi isimlerle birlikte rol almıştı. Erhan Ufak, sosyal medyayı en sık kullanan ünlülerden birisi. Ufak’ın yeni imajı ise oldukça dikkat çekiyor.

640xauto-1.jpg

Erhan Ufak’ın Mesleği Ne?

Kurtlar Vadisi dizisi ile adını duyuran Erhan Ufak’ın sosyal medyada 180 binden fazla takipçisi bulunuyor. Ufak, şimdilerde serbest meslekle uğraşıyor.

Erhan Ufak Kimdir?

5 Mayıs 1978 tarihinde Elazığ’da dünyaya gelmiştir. 43 yaşında olan Ufak, 2003 – 2005 yılları arasında yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinde, 2007 – 2016 yılları arasında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde, 2006 yılında yayınlanan Kurtlar Vadisi Irak ve 2017 yılında yayınlanan Kurtlar Vadisi Vatan filmlerinde rol almıştır.

2015 yılında Süreyya Kul ile dünya evine girmiştir. 2 çocuk babasıdır.

640xauto.jpg